Ευχαριστήρια επιστολή Μαριάννας Μαμαλάκη, Δημοτικής Συμβούλου Λυκόβρυσης  Πεύκης.  

0

Ευχαριστώ  όλες και όλους που πίστεψαν σε εμάς και εμπιστεύτηκαν την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή την παράταξη μας,  «την πόλη της ζωής μας» και το Δήμαρχο μας Τάσο Μαυρίδη.

   Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την τόσο τιμητική επανεκλογή μου στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου. Το γεγονός ότι ήρθα πρώτη σε σταυρούς προτίμησης ανάμεσα στους υποψηφίους όλων των συνδυασμών, με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης για το μέλλον. Δεσμεύομαι ότι θα ανταποκριθώ στο καθήκον αυτό στο ακέραιο και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να  εκπροσωπήσω τα συμφέροντα των συνδημοτών  μας. Με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας συνεχίζουμε αποφασιστικά και δυναμικά την προσπάθειά μας για ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, σύγχρονο,  λειτουργικό, οικονομικά βιώσιμο με καινοτομίες και πολλά έργα.

Τα νέα δεδομένα απαιτούν συνεννόηση, προγραμματικές συγκλίσεις και συνεργασία μεταξύ των Δημοτικών παρατάξεων και των Δημοτικών Συμβούλων.

    Η συναίνεση, η σύνθεση και η λήψη αποφάσεων χωρίς  κωλυσιεργίες και εμμονές είναι απαίτηση της τοπικής κοινωνίας και θα εργαστώ προς αυτή την κατεύθυνση με ήθος, εντιμότητα, με σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο και με γνώμονα την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας.

ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας