Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Αν ως την Τετάρτη δεν κλείσουν τη… χωματερή, το λόγο θα έχει ο εισαγγελέας”

0

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν λίγες εβδομάδες, η Συμμαχία Πολιτών καταφέρθηκε εκ νέου εναντίον της δημοτικής αρχής με αφορμή τη συσσώρευση σκουπιδιών στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση. Συγκεκριμένα, στη νέα της ανακοίνωση η ελάσσων αντιπολίτευση σημειώνει:

Είχαμε αναφερθεί παραμονές του Πάσχα, στη …νέα παράνομη βεβαίως «χωματερή» που δημιούργησε ο δήμος μας δίπλα στο γνωστό πανελληνίως μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου, στη Λυκόβρυση και κοντά σε μια όμορφη γειτονιά.

Από τότε η ομάδα δράσης της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ με τον επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο και το δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ξανθόπουλο, επισκέφτηκαν την περιοχή επάνω από πέντε φορές,  συνομίλησαν με τους κατοίκους και βεβαίως κατήγγειλαν δημοσίως τις απαράδεκτες πρακτικές του δημάρχου κ. Μαυρίδη.

Την Παρασκευή το απομεσήμερο πάρθηκε η απόφαση όχι μόνο να συνεχίσει η παράταξή μας τον αγώνα για τον καθαρισμό της περιοχής αλλά με κύριο στόχο το ουσιαστικό …«σφράγισμα» της χωματερής, η οποία βεβαίως δεν δημιουργεί προβλήματα μόνο στην υγεία των κατοίκων αλλά και κίνδυνο πυρκαγιάς.

«Δυστυχώς η πόλη είναι στο έλεος του Θεού. Δεν φθάνει που η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη σε όλες τις γειτονιές έχουμε τώρα τη δημιουργία …χωματερής δίπλα στα σπίτια. Καλούμε το δήμαρχο προσωπικά αλλά και τη δημοτική του ομάδα να κάνουν το χρέος τους απέναντι στους πολίτες που τους έχουν υπερψηφίσει. Επίσης καλούμε τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης που έχουν εκλεγεί στη Λυκόβρυση να ενωθούμε όλοι και να αντιδράσουμε σε αυτή την κατάσταση» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Και πρόσθεσε:

«Εμείς, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας στον οποίο είχαμε αρχικά μόνο τη βοήθεια των κατοίκων, με στόχο να κλείσουμε οριστικά τη …χωματερή και να αποκτήσουμε καθαρές γειτονιές σε όλο το δήμο. Δεν πρόκειται λοιπόν να δώσουμε άλλα περιθώρια  στο δήμαρχο. Τον οποίο και προειδοποιούμε ότι αν έως την Τετάρτη 12 Μαϊου δεν έχει …κλείσει τη χωματερή, το λόγο θα τον έχει ο Εισαγγελέας. Τα ψέματα τελείωσαν με αυτή τη διοίκηση του δήμου μας».

Και κατέληξε:

«Και βεβαίως αρχίζουμε έναν άλλο αγώνα για καθαριότητα σε όλες τις γειτονιές. Και προσκαλούμε μαζί μας πέρα από τους κατοίκους και όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Όταν είμαστε πολλοί μαζί ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί ευκολότερα»

Υ.Γ. Η παράταξή μας θα δώσει στη δημοσιότητα και βίντεο με την κατάσταση όπως ήταν το απομεσήμερο της Παρασκευής.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας