Γ. Θεοδωρακόπουλος: “Δε μειώνουν στο Δήμο τα δημοτικά τέλη”

0

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Συμμαχία Πολιτών, κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος:

Ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης και η παράταξη που διοικεί το δήμο μας είπαν όχι στην πρόταση του επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και πρώην δημάρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου για μείωση των δημοτικών τελών, ώστε να πάρουν μια ανάσα οι κάτοικοι της πόλης μας.

Η υπόθεση των δημοτικών τελών συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή αλλά με ψήφους  5- 1 δεν μειώθηκαν. Υπέρ της διατήρησης των τελών του 2021 και για το έτος 2022 τάχτηκαν ο δήμαρχος  Αναστάσιος Μαυρίδης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλας, Σταύρος Μονεμβασιώτης και  Δημήτρης Κοκορόσκος και η Μαρία Μουρατίδου. Κατά της διατήρησης και υπέρ της μείωσης  ψήφισε  ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, που ήταν και ο μοναδικός από την αντιπολίτευση που συμμετείχε στη συνεδρίαση.

«Είμαστε ένας από τους ελάχιστους δήμους της Αττικής με τόσο υψηλά δημοτικά τέλη. Και να είχαμε στειχώδη έστω καθαριότητα στην πόλη μας θα μπορούσε κάποιος έστω και δύσκολα να το συζητούσε. Αλλά εδώ, επί δημαρχίας Μαυρίδη είμαστε πρωταθλητές και στην βρωμιά. Πού είναι οι εποχές μεταξύ 2007 και 2011 που ο δήμος Πεύκης ήταν ένας δήμος υπόδειγμα στην καθαριότητα. Αλλά τότε ήμασταν όλα τα μέλη της διοίκησης  στους δρόμους και τις γειτονιές, δίπλα στους πολίτες» ανέφερε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μετά το τέλος της οικονομικής επιτροπής.

Και κατέληξε:

«Και να σκεφτείτε ότι τα έσοδα του δήμου μας είναι εφέτος αυξημένα λόγω των χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων που δηλώθηκαν τους τελευταίους μήνες από τους κατοίκους.  Αλλά τι περισσότερο να πεις όταν έχεις απέναντί σου μια ανάλγητη διοίκηση».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας