Γ. Θεοδωρακόπουλος “ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”

0

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση προσκάλεσε για σήμερα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ο δήμαρχος. Θέμα το πρόγραμμα «οδικής ασφάλειας» και η έγκριση της μελέτης που έχει εκπονηθεί. Έστω και σπανίως συμβαίνουν αυτά στους δήμους όταν προκύπτουν θέματα την τελευταία στιγμή και δεν προλαβαίνει η διοίκηση να ακολουθήσει τις κανονικές,  διαδικασίες. Και η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στηρίζει ακόμη και όταν διαπιστωμένα δεν προκαλεί τις συνεδριάσεις η αργοπορία της κεντρικής διοίκησης αλλά φταίει η διοίκηση του δήμου και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης.

Σε αυτή όμως την περίπτωση διαπιστώνεται ότι δεν είναι απλά τα πράγματα.

Πρώτον: Μας ζητάει ο δήμαρχος να εγκρίνουμε τη μελέτη 18/2022 αλλά δεν μας στέλνει τη μελέτη να την δούμε. Άρα μας κοροϊδεύει. Μας ζητάει να ψηφίσουμε κάτι άγνωστο. Πώς το λέει ο λαός μας; «γουρούνι στο σακί». Προφανώς απευθύνεται σε …ιθαγενείς και όχι σε πολίτες που με την ψήφο τους αναλαμβάνουν και ποινικές ευθύνες.

Δεύτερον: Αν αναρωτιέστε μήπως η μελέτη έγινε κατεπειγόντως την τελευταία στιγμή και δεν ήταν χτες έτοιμη, δεν ισχύει γιατί η μελέτη ήταν πανέτοιμη και έχει πάρει αριθμό 18/2022, άρα είναι επίσημο έγγραφο του δήμου, το οποίο όμως ο κ. Μαυρίδης δεν το κοινοποιεί στην αντιπολίτευση.

Τρίτον: Παρόλα αυτά σκέφτεσαι πάλι καλοπροαίρετα. Μήπως το Υπουργείο έστειλε στο δήμο μας χτες την πρόσκληση; Όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.  Το Υπουργείο έχει επισήμως στείλει στο δήμο μας την πρόσκληση προ δυο εβδομάδων (αρ. πρ. 43972/1-7-22).

Παρά το γεγονός ότι ο κ. Μαυρίδης φαίνεται ότι προσπαθεί να κρύψει εντελώς παράνομα από την αντιπολίτευση τη μελέτη ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, εν τούτοις με ηλεκτρονική επιστολή του επικεφαλής της παράταξης ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, αμέσως όταν λάβαμε χτες την πρόσκληση, επισημάναμε το θέμα και ζητήσαμε ΑΜΕΣΑ να μας αποσταλεί η μελέτη.

Η συνεδρίαση είναι σε λιγότερο από 40 λεπτά και ο δήμαρχος δεν … καταδέχτηκε να απαντήσει. Να κάνει δηλαδή το καθήκον του. Αρκετά λοιπόν…

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υ.Γ. Και ύστερα σκέφτεστε γιατί η πόλη εδώ και δέκα χρόνια έχει πάρει τον κατήφορο και βρωμάει από την έλλειψη καθαριότητας και φροντίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας