Για αυταρχισμό κατηγορεί την Διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ ο Δήμος Μπροστά

0
Σε μια σκληρή και αυστηρή ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης καταλογίζει στην Διοίκηση του Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ αυταρχισμό.
Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι κ.κ. Ελένη Μανδαμαδιώτου και Καρανάσος Χαράλαμπος με τίτλο “Η Μαρία Αντουανέτα και η αυταρχικότητα της διοίκησης του ΚΟΙΠΑΠ” αναφέρεται συγκεκριμένα πως:
“Εάν δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι”, αυτή η περίφημη φράση ήρθε στο μυαλό μας όταν ακούσαμε από την διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ ότι πλέον δεν λειτουργεί το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, διότι δεν υπάρχουν αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας.
Εκτός απο αυτό, η πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.Α.Π. φέρνει στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο θέμα για κινηματογραφική προβολή , με απευθείας ανάθεση και με κόστος ύψους 5.000ΕΥΡΟ, όταν για την ιατρό του Κ.Α.Π.Η. προέβη σε εκδήλωση ενδιαφέροντος δήθεν για να εξασφαλίσει την χαμηλότερη τιμή πρός όφελος του ΚΟΙ.Π.Α.Π.
Σαν να μην έφθαναν όλα τα ανωτέρω, χθες Πέμπτη 13/5/2021, μετά από ενημέρωσή μας για τη συνεδρίαση της επιτροπής του κοινωνικού φαρμακείου, επισκεφτήκαμε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να καλωσορίσουμε τον νέο πτυχιούχο φαρμακοποιό του κοινωνικού φαρμακείου. Η (Μαρία Αντουανέτα) εξέφρασε έντονα τη δυσαρέσκειά της και προσπάθησε με απαξιωτικό τρόπο να μας εκδιώξει από την αίθουσα υποστηρίζοντας πως η συνεδρίαση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και πως δεν επιτρέπονται τρίτα πρόσωπα την ίδια στιγμή που παραδέχτηκε πως με δική της πρωτοβουλία κάλεσε σε προηγούμενη συνεδρίαση τρίτο πρόσωπο. Καλούμε την κυρία πρόεδρο να σταματήσει τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και να κατανοήσει πως πλέον υπάρχει διαφάνεια και αντιπολίτευση που πληροφορείται και ελέγχει.
Ελένη Μανδαμαδιώτου,
Καρανάσος Χαράλαμπος. Τακτικά μέλη στο ΔΣ του ΚΟΙ.Π.Α.Π. – μέλη της δημοτικής παράταξης “Δήμος μπροστά+”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας