Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Οι νέοι φοιτητές χρειάζονται την στήριξη με πράξεις και όχι μόνο με ευχές

0

 

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων ο κος Γ.Θεοδωρακόπουλος πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και πρώην δήμαρχος Πεύκης, συνεχάρη τους καινούριους φοιτητές  και τόνισε ότι οι νέοι χρειάζονται την στήριξη των Δήμων τους και της Πολιτείας με πράξεις και όχι μόνο με ευχές και έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Κι αυτή τη χρονιά τα αποτελέσματα για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) και στα ΤΕΙ ήταν εξαιρετικά για τα Λύκεια του δήμου μας. Γεγονός που δείχνει ότι  τα παιδιά μας προετοιμάστηκαν με επιμέλεια και ζήλο κάτω από τη φροντίδα εξαιρετικών καθηγητών.

Οι τεράστιες προσπάθειες που έκαναν οι νέοι και οι νέες της πόλης μας στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν πήγαν χαμένες. Και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Όπως αξίζουν συγχαρητήρια και στους γονείς τους για τις θυσίες που έκαναν και στους εκπαιδευτικούς τους, όλων των βαθμίδων, που δούλεψαν μαζί τους.

Θέλω όμως να αναφερθώ και στα παιδιά που δεν κατάφεραν εφέτος να πετύχουν το στόχο τους. Όπως έχω ξαναπεί αποτυγχάνει όχι αυτός που πέφτει αλλά εκείνος που ΔΕΝ σηκώνεται και ΔΕΝ ξαναπροσπαθεί. Οι ευκαιρίες ΔΕΝ τελειώνουν ποτέ.

Όμως ειλικρινά θα προτιμούσα σήμερα όλοι εμείς που δίνουμε ευχές και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και ιδιαιτέρως οι δημοτικοί άρχοντες και οι πολιτικοί, να στήριζαν τις νέες και τους νέους με πράξεις και συγκεκριμένα μέτρα. Προς τα εκεί πρέπει να στρέψουμε όλες μας τις προσπάθειες».