Η Janssen Ελλάδος σταθερά δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

0

Και αυτό το Πάσχα, η φαρμακευτική εταιρεία Janssen Ελλάδος που εδρεύει στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης στάθηκε δίπλα στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου προσφέροντας εδέσματα, που μοιράστηκαν στους δικαιούχους της δομής, μαζί με τα τρόφιμα της προγραμματισμένης διανομής για τον μήνα Απρίλιο. Επιπλέον, η εταιρεία προσέφερε τρόφιμα, που θα ενισχύσουν τις επόμενες διανομές τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας Janssen Ελλάδος προσφέρουν τα τελευταία χρόνια, εορταστικά πακέτα που ετοιμάζουν με ιδιαίτερη φροντίδα, για να δοθούν στα άτομα και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, αναδεικνύοντας τη σημασία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση, στη δύσκολη εποχή της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης:  «Αυτές τις γιορτινές ημέρες, προσπαθούμε ως Δήμος να βρισκόμαστε κοντά στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Και ακόμη περισσότερο στην δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας.  Στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε τις  ευάλωτες κοινωνικές ομάδες έχουμε τα τελευταία χρόνια σταθερά συμπαραστάτη την εταιρεία Janssen, που εδρεύει στον Δήμο μας και τους εργαζομένους της, τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την προσφορά τους. Συγχαρητήρια και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας