Επιτυχημένη η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

0

Άλλη μια επιτυχημένη Εθελοντική Αιμοδοσία διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης τη Δευτέρα 18 Μαρτίου. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» και η προσέλευση των πολιτών της πόλης έφτασε στους 117 εθελοντές αιμοδότες, που αποτελεί εξαιρετική επίδοση για τα πληθυσμιακά δεδομένα του Δήμου. Οι αιμοδότες προσέφεραν αίμα για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, αλλά και του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Η πρωτοβουλία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εδράζεται και έχει ως στόχους:

-Την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων του Δήμου, για την αναγκαιότητα και τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

-Τη συμβολή στον αγώνα να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε αίμα.

-Την εξασφάλιση αίματος για τους εθελοντές αιμοδότες

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία. Συνεχίζεται έτσι μια μακρά παράδοση εθελοντισμού στον Δήμο μας, καθώς στην Πεύκη δημιουργήθηκε μια από τις πρώτες τράπεζες αίματος. Ευχαριστούμε λοιπόν πρώτα από όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τους εθελοντές της γραμματείας. Επιπλέον, ευχαριστούμε το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Παίδων ‘Αγία Σοφία’ που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξυπηρετήσει τον  αριθμό των αιμοδοτών, τις εθελόντριες που πάντα με χαμόγελο βρισκόταν δίπλα στους αιμοδότες, τους εργαζομένους στις κοινωνικές μας δομές και στα Πολυιατρεία, τους ιερείς των ενοριών του Δήμου μας, τους χορηγούς μας, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην διάδοση της ιδέας της αιμοδοσίας. Συνεχίζουμε με στόχο να γινόμαστε όλο και αποδοτικότεροι σε όλους τους τομείς».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας