Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στο Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

0
bty

Το  Γραφείο Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Εθελοντισμού, πραγματοποίησε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο, μετά από αίτημα, σε όλους τους μαθητές που φοιτούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων του Δήμου Λυκόβρυσης  Πεύκης.

Τη διενέργεια του προληπτικού ελέγχου πραγματοποίησε  ο εθελοντής συνεργάτης οδοντίατρος των Πολυιατρείων του Δήμου μας κ. Κουτσικάκης  Γεώργιος .Με σημείωμα του οδοντιάτρου  ενημερώθηκαν οι γονείς των μαθητών για τις οδοντιατρικές τους ανάγκες, προκειμένου να απευθυνθούν στο θεράποντα οδοντιατρό τους. Σε όλους τους μαθητές δόθηκαν συνοπτικές συμβουλές στοματικής υγιεινής και συστήθηκε εξαμηνιαίος καθαρισμός και φθορίωση των δοντιών.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού Νίκος Γκαραβέλλας δήλωσε σχετικά: « Η Διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης  ευχαριστεί θερμά τον κύριο Κουτσικάκη, εθελοντή οδοντίατρο, ο οποίος  βοήθησε με ενθουσιασμό στην πραγματοποίηση του οδοντιατρικού ελέγχου στους μαθητές, που φοιτούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων ».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας