Κώστας Χωματιανός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Βουλωμένα φρεάτια στις εργατικές κατοικίες της Λυκόβρυσης!

0

Κώστας Χωματιανός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ο απερχόμενος δήμαρχος υποστηρίζει ότι καθαρίζει τα φρεάτια και φροντίζει για την ασφάλεια των γειτονιών και των πολιτών. «Συγχαρητήρια» για την… σκληρή εργασία του και ευχόμαστε σύντομα να ανταμειφθεί με… ξεκούραση. Ευτυχώς για όλους μας, η εικόνα είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης είναι για την διοίκηση του Δήμου κατώτεροι. Τα αποτελέσματα της… δουλειάς του δημάρχου είναι εμφανή. Οι δρόμοι για μια ακόμα φορά έχουν πλημμυρίσει και οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν και πάλι την απαξίωση, την αδράνεια και την κοροϊδία. Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και προσβλητική.

Ζητούμε άμεσα ο δήμαρχος, ο έμμισθος αντιδήμαρχος του και οι έμμισθοι συνεργάτες τους να επισκεφτούν το χώρο, αλλά και τις υπόλοιπες υποβαθμισμένες γειτονιές για να αντιληφθούν τα αποτελέσματα της δικής τους αδράνειας και να ενεργήσουν άμεσα ώστε να επιλύσουν το πρόβλημα στις εργατικές κατοικίες της Λυκόβρυσης. Εάν, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται η τοποθεσία, θα τους κάνουμε δώρο ένα GPS. Ίσως, μάλιστα, τους βοηθήσει να βρουν πιο εύκολα και τον δρόμο της αποχώρησής τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/watch/?v=1261819987730407&extid=NS-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C&mibextid=2Rb1fB&ref=sharing

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας