«ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΛΗ»-Διαδυκτιακή συζήτηση

0

Με την εγκληματικότητα να παρουσιάζει αύξηση στις μέρες μας, με επιθέσεις και ληστείες σε άτομα τρίτης ηλικίας, γυναίκες, παιδιά και άλλες ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, τόσον σε δημόσιους χώρους και δρόμους, όσον και μέσα στα σπίτια μετά από διαρρήξεις, με φαινόμενα χουλιγκανισμού ή μπούλινγκ, με βανδαλισμούς περιουσιών (κτιρίων και αυτοκινήτων), με τρομοκρατικές ενέργειες κλπ. το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών είναι ιδιαίτερα υψηλό και η απαίτηση για καλύτερη αστυνόμευση και παροχή ασφάλειας κοινή σε όποια γειτονιά συζητήσαμε με τους πολίτες του Δήμου μας.

Έστω και αν ακόμη η Λυκόβρυση – Πεύκη δεν παρουσιάζει εγκληματικότητα ανάλογη αυτής άλλων περιοχών του Λεκανοπεδίου, είναι εμφανής η ανάγκη για να προετοιμαστούμε γι’ αυτό, για την λήψη μέτρων πρόληψης και όχι διορθωτικών και σπασμωδικών αντιδράσεων.

Έτσι την Δευτέρα 9 Μαΐου στις 19:00 – όπως κάθε μήνα – συζητάμε δημόσια με τους κατοίκους. Αυτόν τον μήνα το θέμα μας είναι :

                                   ¨Ηλεκτρονική Επόπτευση και προστασία χώρων δημόσιού ενδιαφέροντος¨

                                      Εισηγητής ο Κώστας Πολύχρονος μέλος  της παράταξης ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο την Δευτέρα 09/05/22 από τις 18:40 και μετά για να συνδεθείτε στο zoom όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ή να συμμετέχετε στην συζήτηση.

https://us02web.zoom.us/j/85824990978?pwd=RDA2T3dNYnh6NUdHQTlzN1VUVWRTdz09

Παράλληλα θα συζητηθεί όποιο άλλο θέμα μπει από όποιον κάτοικο θέλει διάρκεια συζήτησης 90 λεπτά ( από τις 19:00 μέχρι 20:30 το αργότερο )  

Δηλώστε την συμμετοχή σας στο email [email protected]

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας