Μ. Τραγάδη: “Υπάρχει ελπίδα!”

0

Το παρακάτω μήνυμα έστειλε η κα. Μ. Τραγάδη, Μέλος του Δ.Σ ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ, σχετικά με τη δικαίωση εργαζομένου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που παρέμενε απλήρωτος:

Μετά από πολύμηνη δικαστική διαμάχη με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο συμβασιούχος εργαζόμενος που παρέμεινε απλήρωτος για πολλούς μήνες δικαιώθηκε τελεσίδικα από την Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης να υποχρεωθεί στην καταβολή των οφειλών του προς τον εργαζόμενο, ύψους χιλιάδων ευρώ.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης των θέσεων του εργαζομένου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ οφείλω να δηλώσω ότι το θάρρος του εν λόγω εργαζόμενου ήταν γιγαντιαίο. Δυστυχώς, λίγοι εργαζόμενοι, δημότες, κάτοικοι, επιχειρήσεις και εν γένει θιγόμενοι από τις πράξεις και τις παραλήψεις της δημοτικής αρχής προσφεύγουν με νομικά μέσα για την προστασία των δικαιωμάτων τους.

Καλούμε όλους όσους ζημιώνονται από τις πράξεις και τις παραλήψεις της δημοτικής αρχής να κάνουν χρήση όλων των μέσων και οδών που έχουν την δυνατότητα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον θεσμό της δικαιοσύνης και των ελεγκτικών εργαλείων.

Τέλος, οφείλω να αναδείξω τον επαγγελματισμό των νομικών μας συνεργατών, που διαχειρίστηκαν άριστα την εν λόγω υπόθεση.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας