Με επιτυχία το κρητικό γλέντι του Συλλόγου Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης “Ο ΤΑΛΩΣ”

0

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που μας έδωσαν τη μεγάλη χαρά να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στον ετήσιο χορό μας το Σάββατο 7-12-2019 στο φιλόξενο κρητικό κέντρο «ΑΟΡΗ» με το συγκρότημα του δεξιοτέχνη της λύρας Πέτρου Μαρουλή. Με παραδοσιακό κρητικό φαγητό, άφθονο ποτό και πολύ κέφι, το γλέντι μας κρά τησε μέχρι το πρωί. Και του χρόνου!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νικολιδάκης , οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλλας & Γιώγος Καρύμπας, η Κοινοτική Σύμβουλος Μάχη Γιούλη, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Ιλιου, λαογράφος & χοροδιδάσκαλος μας Γιώργος Φραγκακης, ο Αρεοπαγίτης ε.τ. Δημήτρης Κυριτσάκης, οι πρώην Πρόεδροι του Συλλόγου μας  Στέλιος Πετρουλάκης (επίτιμος Πρόεδρος), Γιώργος Παττακός που είναι και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατσού και  Γιώργος Καρχιλάκης. 

Από τους τοπικούς φορείς ο Αρχιμανδρίτης κ. Χρυσόστομος Στεφανιδάκης του Ι. Ν. Αγίου Ελευθέριου Αμαρουσίου. οι Πρόεδροι του Συλλόγου Γυναικών Βίκυ Μάλαμα, του Συλλόγου «Οι φίλοι της Θένιας» Κώστας Κωνσταντινιδης, η Βάγια Κυριακίδου από την Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης, ο Δημήτρης Ιακωβίδης από το Σύλλογο Ιωνία και ο υπεύθυνος πολιτισμού Δήμου Ηλιουπόλεως Χρήστος Φωτίδης.

Από τους Κρητικούς Συλλόγους ο Γιάννης Κατσαράκης και ο Νίκος Καραλής της Κρητικής Εστίας, η Μάρω Φωτακη της Αγίας Γαλήνης, ο Σήφης Δραμηλάρης του Γέρακα, ο Κώστας Σηφάκης του Αμαρουσίου, η Άννα Ρούσου της Νέας Ιωνίας, ο Μανώλης Μπρέσκας των Αμπελοκήπων, ο Ιωάννης Σαββακης των Αχαρνών, ο Κώστας Καπετανάκης του Παπάγου-Χολαργού, ο μουσικοδιδάσκαλος Νίκος Καραβυράκης και ο Σπύρος Αθανασάκης εκδότης του περιοδικού “Κρητική Ματιά”

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους από καρδιάς και σας ευχόμαστε  να περάσετε Καλές Γιορτές. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 19-1 2020 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου.

   Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μαριάννα Μαμαλάκη                                                   Πέτρος Γεωργοπετρέας

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας