Με πολύ αγάπη για τον άνθρωπο η υποδοχή της «Φλόγας Αγάπης» στις 21/9 στο πλαίσιο της 17ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης

0

Μικροί και μεγάλοι τίμησαν τη Ζωή και τον Άνθρωπο!

Με αίσθημα προσφοράς και πολύ αγάπη για τον άνθρωπο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21/9/2019 η 17η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Η Λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από το Δημοτικό Θέατρο της Πεύκης όπου η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη παρέλαβε την φλόγα από εκπροσώπους από τον δήμο Καλλιθέας και κατέληξε στο Πολυχώρο ΟΤ9 στην Λυκόβρυση όπου γιορτάστηκε η λήξη της όπως της αξίζει με παραδοσιακούς χορούς, από τα παιδικα τμήματα της Κίνησης Πολιτών, την χορευτική ομάδα του ΠΕΑΠ, τον σύλλογο ΕΛΠΑΧΟ καθώς και τον Κρητικό σύλλογο «Ταλως», Η εκδήλωση περίλαμβανε και κεράσματα για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους. Η φλόγα θα συνεχίσει την πορεία της και στους υπόλοιπους δήμους. Ο Δήμος Ζωγράφου παρέλαβε την φλόγα από τον Δήμο μας.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: «Με μία μεγάλη γιορτή αγάπης τιμήσαμε το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο μας. Ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα σε πρώτη προτεραιότητα, και είναι μεγάλη η χαρά για όλους εμάς να συναντιόμαστε στους δρόμους της Λυκόβρυσης Πεύκης με τους συμπολίτες μας για να μεταλαμπαδεύσουμε σε κάθε ψυχή την αξία της προσφοράς αίματος στον άνθρωπο. Γιατί το αίμα ούτε παράγεται, ούτε χαρίζεται. Προσφέρεται ανιδιοτελώς στον συνάνθρωπό μας».

Η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη τονίζει: «Στη Λυκόβρυση Πεύκη γίναμε μία μεγάλη αγκαλιά όλοι μας το Σάββατο 21/9 για να υποστηρίξουμε αυτό που πραγματικά φωλιάζει στην καρδιά μας: το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, τον κάθε συμπολίτη μας. Το ΚΟΙΠΑΠ για τρίτη χρονιά φέτος και σε συνεργασία και με το ΠΕΑΠ διοργάνωσε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Η Λαμπαδηδρομία με στόχο την ενίσχυση του πνεύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας γέμισε με αστείρευτα χαμόγελα την πόλη μας και τρυφερότητα την καρδιά μας. Γιατί η εθελοντική αιμοδοσία είναι πηγή ζωής, πηγή αγάπης και προσφοράς από τον άνθρωπο σε ό,τι μεγαλύτερο υπάρχει σε αυτό τον κόσμο και αξίζει πραγματικά, την μοναδική ανεκτίμητη αξία, τον ίδιο τον άνθρωπο! Παράλληλα, η ενίσχυση της δημοτικής μας τράπεζας αίματος είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς καθώς μέσα από αυτή μπορεί να διασφαλιστεί η ανάγκη σε αίμα για τους συμπολίτες μας όταν αυτοί του έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για την φετινή μας Λαμπαδηδρομία το διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ, τους εργαζόμενους,τους εθελοντές, τους συλλόγους , τους μαθητες, τους καθηγητές, τους γονείς και τους συναδέλφους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους που συμμετείχαν ενεργά σ´αυτήν μας την προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην Κίνηση Πολιτών, την χορευτική ομαδα του ΠΕΑΠ, τον χορευτικο σύλλογο ΕΛΠΑΧΟ και τον κρητικό σύλλογο που οι χορευτες τους μας ομόρφυναν την εκδήλωση μας με την λεβεντια  και την παράδοση».