Με σεβασμό και λαμπρότητα τίμησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λυκόβρυσης -Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και η παράταξη “Δήμος Μπροστά” την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

0

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και σεβασμό στο ηρωικό κατόρθωμα των Ελλήνων, συμμετείχε στις εκδηλώσεις τιμής για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και η παράταξη “Δήμος Μπροστά”.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη δημοτική ενότητα Πεύκης και ήταν όλοι παρόντες για να τιμήσουν τους προγόνους μας που έγραψαν μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης Ιστορίας μας.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και αντιπροσωπεία δημοτικών συμβούλων και στελεχών της παράταξης «δήμος Μπροστά+», παρακολούθησαν τη δοξολογία στον Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης και, στη συνέχεια, την κατάθεση στεφάνου και την παρέλαση των μαθητών και συλλόγων της πόλης μας.

Αμέσως μετά, ο νέος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε:

«Ήταν για μια ακόμα φορά μια λαμπρή εκδήλωση τιμής στους ήρωες του Έπους του ’40, οι οποίοι μας δίδαξαν το πάθος, την αυταπάρνηση και πάνω από όλα την σύμπραξη και την ενότητα για έναν κοινό, καλό σκοπό. Είναι χρέος μας να τιμάμε την Ιστορία μας και να διδασκόμαστε από αυτήν. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν για τις εκδηλώσεις, αλλά και σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου μας, που συμμετείχαν στην παρέλαση. Είναι πάντα όμορφο να καμαρώνουμε το μέλλον της πατρίδας μας. Δεσμευόμαστε πως ως νέα δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη και θα συνεργαστούμε με όλους για το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά και τους νέους μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας