Μέριμνα για τα ΑΜΕΑ από το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

0

Μετά από ανάρτηση του κ. Παναγιωτης Ιωάννου σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης που αφορά τα άτομα με ιδιαιτερότητες (ΑΜΕΑ)στις 5 Μαΐου και τα σχόλια που γράφτηκαν από εμένα ( Όλγα Κολοκοτρώνη ) και τον κ. Δημήτρης Ιακωβίδης και άλλους συμπολίτες μας, δεχτήκαμε την πρόσκληση του Αντιδημάρχου κ Παναγιώτης Ιωάννου στο γραφείο του μαζί με τον κ. Δημήτρης Ιακωβίδης όπου είχαμε την χαρά να ανταλλάξουμε σκέψεις, να καταθέσουμε εγγράφως τις προτάσεις μας για το πώς θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που θα μπορούν τα παιδιά, οι έφηβοι αλλά και οι ενήλικες ΑΜΕΑ να περνούν τον χρόνο τους δημιουργικά και βοηθώντας στην κοινωνικοποίηση τους αλλά και την αποδοχή τους από την τοπική κοινωνία. Μέσα από την δημιουργία αυτού του χώρου στόχος είναι όλοι να αγκαλιάσουμε και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη αλλά και την αγάπη μας σε αυτά τα άτομα…
Θα υπάρχει συνέχεια και ευχόμαστε να έχουμε σύντομα αυτόν τον χώρο και φυσικά πάντα με την συνεργασία του Δημάρχου κ. Τάσο Μαυρίδη, του Αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Ιωάννου αλλά και την στήριξη του Δ.Σ του Δήμου.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και ευχόμαστε σε ένα καλύτερο μέλλον για τα άτομα με ιδιαιτερότητες εντός και εκτός του Δήμου μας…!!!!

Όλγα Κολοκοτρώνη

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας