Νέα Δημιουργία – Παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων συμβούλων

0

Ο Παναγιώτης Ιωάννου παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους της Νέας Δημιουργίας

Η αμεσότητα του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Ιωάννου με τους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, το άρτιο πρόγραμμα της Νέας Δημιουργίας, αλλά και η ισχυρή ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αναδείχθηκαν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η παράταξη στο δημοτικό θέατρο την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στις 8 Οκτωβρίου, η ενθουσιώδης και δυναμική παρουσία των πολιτών όλων των ηλικιών έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ήρθε η ώρα για μία πραγματική αλλαγή πορείας στον Δήμο.

Και δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς με μηνύματα τους οι δήμαρχοι Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος και Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Ιωάννου.

Χωρίς υπερβολές και επικοινωνιακά… show, αλλά με γνώση, όραμα και διάθεση για δουλειά ο Παναγιώτης Ιωάννου παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που κάνει τη διαφορά για το μέλλον της πόλης. Άλλωστε η παρουσία του Παναγιώτη Ιωάννου στα κοινά της πόλης από το μακρινό 1982 αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για τη βαθιά γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη, αλλά και των τεράστιων δυνατοτήτων που διαθέτει.

Στη συνέχεια δήλωσε «ερωτευμένος» με την πόλη, κάτι το οποίο όπως υπογράμμισε «μου δίνει δύναμη να εργάζομαι από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Όταν είσαι ερωτευμένος δεν κουράζεσαι. Αγαπώ την πόλη μου!».

Ο επικεφαλής της Νέας Δημιουργίας υπενθύμισε στους πολίτες ότι το πρόγραμμα της παράταξης δημιουργήθηκε μετά από διαβούλευση μηνών. «Δεν είναι μία έκθεση ιδεών. Τα συζητήσαμε μαζί και τα παρουσιάζουμε σε όλους» είπε ο Παναγιώτης Ιωάννου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον Παναγιώτη Ιωάννου να παρουσιάζει στους πολίτες τα σημεία που διαφοροποιούν το πρόγραμμα της Νέας Δημιουργίας από τα αντίστοιχα των άλλων δημοτικών παρατάξεων και που είναι τα παρακάτω:

  • Δημιουργία επιτροπής «Σοφών» με τη συμμετοχή πρώην δημάρχων και προέδρων. Η επιτροπή θα συνεδριάζει 2 φορές το χρόνο και θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα.
  • Δημιουργία άτυπου συμβουλίου με επιλαχόντες υποψηφίους συμβούλους από όλες τις παρατάξεις.
  • Δημιουργία Συμβουλίου Νέων, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της νέας γενιάς της πόλης μας.
  • Σχέση Δήμου- Εκκλησίας, με αντιδήμαρχο να αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνεργασία των δύο πλευρών. Ενίσχυση συσσιτίων για τους αδύναμους συμπολίτες μας μέσω της εκκλησίας. Εκκλησίες απόλυτα προσβάσιμες για ΑμεΑ.
  • Μέσω διαδημοτικής συνεργασίας αναζήτηση χώρου για τη δημιουργία κοιμητηρίου

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι 48 υποψήφιοι δημοτική σύμβουλοι της Νέας Δημιουργίας με τον Παναγιώτη Ιωάννου να σημειώνει ότι «Όλοι μου ήταν προσωπική επιλογή. Έχουμε μία δυνατή ομάδα, έχουμε την καλύτερη ομάδα που αξίζει να στηρίξετε».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας