Νέα προγράμματα για την Τρίτη Ηλικία ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης στην κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

0

Από την ανακοίνωση τριών νέων προγραμμάτων για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, συνοδεύτηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας της δομής, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 9 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης».

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, στον χαιρετισμό του εξέφρασε την αγάπη και το θαυμασμό όλων για τα μέλη των ΚΑΠΗ και ανακοίνωσε την έναρξη τριών νέων προγραμμάτων, τα οποία θα τεθούν σε εφαρμογή στο προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, σε άμεση συνεργασία των αντιδημάρχων Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα και Αθλητισμού, Κώστα Σωτηρίου, ξεκινούν προγράμματα γυμναστικής και χοροδιδασκαλίας παραδοσιακών χορών για μία ώρα την εβδομάδα, τα οποία θα φιλοξενηθούν τόσο στον χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 15, Πεύκη), όσο και στο χώρο του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης (Νικ. Φυρογένη 4, Λυκόβρυση).

Επιπλέον, ξεκινά τμήμα χορωδίας επίσης για μία ώρα την εβδομάδα, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ με την ευχή να έχουν όλοι υγεία, τόνισε σχετικά:

«Όλη μας η σκέψη και η προσοχή είναι σε εσάς. Τα μέλη των ΚΑΠΗ αποτελούν ένα σημαντικό κύτταρο της κοινωνίας μας. Είναι οι γονείς και οι παππούδες μας, που έχουν προσφέρει σε όλους μας και έχουν συμβάλλει στο να αποκτήσουμε τις αρχές και τις αξίες που μας ακολουθούν στο βίο μας. Σε συνεργασία με το προσωπικό φροντίζουμε καθημερινά να αυξάνουμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προγράμματα. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε και να τα εμπλουτίσουμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται. Στόχος μας είναι σύντομα να ξεκινήσουν τα έργα για την αποπεράτωση του Β ΚΑΠΗ Πεύκης και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε όλους εσάς. Ευχαριστώ θερμά τους αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα και Αθλητισμού, Κώστα Σωτηρίου για την άψογη συνεργασία τους στην υλοποίηση των προγραμμάτων που ανακοινώσαμε σήμερα. Ευχαριστώ θερμά τη Διευθύντρια Τρίτης Ηλικίας και ευπαθών ομάδων κα Άννα Γαϊτανίδου, την Προϊσταμένη των ΚΑΠΗ κα Θεανώ Τσιούφη και την Προϊσταμένη των Πολυιατρείων κα Σοφία Νίκου, αλλά και το σύνολο των εθελοντών για το εξαιρετικό έργο που προσφέρουν έως σήμερα. Με τη στήριξη όλων, θα συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα!»

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας