Νέοι Αντιδήμαρχοι Λυκόβρυσης-Πεύκης η Δ. Μεντεσίδου και ο Σ. Μονεμβασιώτης

0

Με απόφαση του Δημάρχου κου Τ. Μαυρίδη αντικαταστάθηκαν οι δύο Αντιδήμαρχοι. Πιο συγκεκριμένα οι κ.κ. Γ. Καρύμπας και Α. Τσελέντας που διετέλεσαν στη θέση αυτή κατά τον πρώτο χρόνο θητείας της Δημοτικής Αρχής αντικαταστάθηκαν από την κα Δ. Μεντεσίδου και τον κο Σ. Μονεμβασιώτη, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε τη στήριξή του στη Διοίκηση και εξέφρασε την βούληση για συνεργασία και σύμπλευση. Ως Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού ορίστηκε η κα Δέσποινα Μεντεσίδου και ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ο κος Σταύρος Μονεμβασιώτης.

O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στης εξής δήλωση:  «Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Καρύμπα και τον Αντώνη Τσελέντα για τη σημαντική συνεισφορά τους κατά τη θητεία τους σε θέσεις Αντιδημάρχων. Συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει από την αρχή αυτής της θητείας και τις οποίες με συνέπεια υλοποιούμε».

Στους νέους Αντιδημάρχους Δέσποινα Μεντεσίδου και Σταύρο Μονεμβασιώτη, εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τους άλλους Αντιδημάρχους θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα εργασίας. Μαζί και σε στενή συνεργασία με τους εργαζόμενους στον Δήμο θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών. Ο στόχος μας είναι να γινόμαστε κάθε ημέρα καλύτεροι και έτσι να κάνουμε τη ζωή όλων μας στην πόλη μας ακόμη καλύτερη».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας