“Ο Δήμος  Λυκόβρυσης-Πεύκης ευχαριστεί το Saint Catherine’s για την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο”

0

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το ιδιωτικό σχολείο Saint Catherine΄s, ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα ήταν άκρως επιτυχημένο. Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης με τον Δήμο, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, γονείς και μαθητές του Saint Catherine΄s συγκέντρωσαν τρόφιμα για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Στις 14 Νοεμβρίου του 2019, οι μικροί μαθητές στάθηκαν στο θεατρικό σανίδι με τους γονείς τους να παρακολουθούν την υπέροχη παράσταση που έδωσαν, έχοντας πρώτα προσφέρει συμβολικά ως εισιτήριο, προϊόντα παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Το Saint Catherine’ s συμβάλλει τα τελευταία χρόνια με ποικίλους τρόπους στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που διδάσκουν στους μαθητές του την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε γονείς και μαθητές για την έμπρακτη βοήθεια που μας προσφέρουν. Χάρη στην προσφορά φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο διευρύνει την προσφορά του. Ευχαριστούμε και ευελπιστούμε σε εξίσου όμορφες μελλοντικές συνεργασίες».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας