Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης στηρίζει τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

0

Στο πλαίσιο της αύξησης των παροχών και των κοινωνικών δράσεων για την τρίτη ηλικία, εγκαινιάστηκε σήμερα η συνεργασία των ΚΑΠΗ μας με την εταιρεία Alzheimer Αθηνών και συγκεκριμένα με την κινητή μονάδα για άτομα με άνοια, η οποία στελεχώνεται από επαγγελματίες υγείας διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως ψυχίατροι, ψυχολόγοι , ψυχοθεραπευτές. Η συμμετοχή στην σημερινή συνεδρία ξεπέρασε τους είκοσι (20) ωφελούμενους στο Κ.Α.Π.Η.  Λυκόβρυσης και έπεται η συνέχεια στο Ά  Κ.Α.Π.Η. Πεύκης στις 31 Μαΐου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης. ο οποίος παρευρέθηκε και χαιρέτησε την έναρξη αυτής της δράσης δίνοντας τα συγχαρητήριά του στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Παναγιώτη Μπόλλα και πρωτίστως στην Διευθύντρια Προστασίας Τρίτης Ηλικίας & Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων κ.α. Άννα Γαϊτανίδου, καθώς και στη  Προϊσταμένη της δομής κ.α. Τσιούφη Θεανώ, δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Όπως γνωρίζεται, από τις πρώτες κιόλας μέρες της ανάληψης των καθηκόντων μας, έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην μέριμνα, στη  πρόνοια και στην κοινωνική προσφορά, κυρίως προς τα μέλη της Τρίτης Ηλικίας. Μαζί με όλα τα προηγούμενα, έρχεται σήμερα να προστεθεί και αυτή η τόσο σημαντική κοινωνική δράση και  παροχή. Να γνωρίζουν όλοι ότι δεν θα φεισθούμε κόπων και εξόδων, προκειμένου ο δήμος μας στις υφιστάμενες δομές του να προσθέτει συνεχώς και νέες. έπεται η συνέχεια».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας