Ο Μ. Ψυχάλης για το εκλογικό αποτέλεσμα «Οι πολίτες, οι δημότες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκες. Στεκόμαστε δίπλα τους, προτείνουμε, αξιολογούμε, δημιουργούμε και πάμε το δήμο μπροστά +».

0

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του επαναληπτικού γύρου, ο κος Μ. Ψυχάλης έκανε την παρακάτω δήλωση

«Τώρα ξεκινάμε! Ευχαριστούμε όλες και όλους του δημότες που πίστεψαν σε εμάς και μας εμπιστεύτηκαν την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή. Δεσμευόμαστε σε όσους δεν επέλεξαν το συνδυασμό μας ότι θα βρισκόμαστε όπου μας ζητηθεί, διότι είμαστε εδώ για όλους. Από σήμερα είμαστε η φωνή από τη φωνή τους και η δύναμη από τη δύναμη τους.

Ένα προσωπικό ευχαριστώ από το Μάριο Ψυχάλη σε όλους τους εθελοντές που κράτησαν ζωντανή τη παράταξη καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, διότι χωρίς τους εθελοντές δε θα πετυχαίναμε τόσα, αλλά και στους υποψήφιους συμβούλους που με τη βοήθεια τους στείλαμε το μήνυμα του συνδυασμού μας σε κάθε γειτονιά.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι πολίτες, οι δημότες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκες. Στεκόμαστε δίπλα τους, προτείνουμε, αξιολογούμε, δημιουργούμε και πάμε το δήμο μπροστά +».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας