“Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 42ο Φεστιβάλ Παιδιού”

0

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 42ο Φεστιβάλ Παιδιού που διοργάνωσε το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, με τη βοήθεια των Φορέων και τον Εθελοντών της πόλης στο Άλσος Βαρβαρέσου. Εφέτος το θέμα ήταν: “Μια Γειτονιά μια Παρέα με Χρώματα και Μουσική” και τα παιδιά, που είναι οι πρωταγωνιστές του Φεστιβάλ είχαν για άλλη μια χρονιά τη δυνατότητα παρουσιάσουν θέματα και δρώμενα με τη δική τους ματιά.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και τις τρεις ημέρες κοντά στα παιδιά, δήλωσε: “Αυτό το Φεστιβάλ είναι η μεγάλη γιορτή του Δήμου μας με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το 42ο Φεστιβάλ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου μας με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων, εθελοντών, μαθητών και δασκάλων, μικρών και μεγάλων, είχε τέτοια απήχηση. Και ακόμη πιο χαρούμενος γιατί είδα πόσο το χάρηκαν τα ίδια τα παιδιά.

Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια σε όλους, όσοι συνέβαλλαν για να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτό το εξαιρετικό τριήμερο! Πρώτα από όλους στη συντονιστική επιτροπή και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕ.Α.Π., τους εκπαιδευτικούς μας, αλλά και στους εθελοντές μας και χορηγούς μας. Και του χρόνου να είμαστε καλά για το 43ο Φεστιβάλ Παιδιού».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας