Π. Ιωαννίδης: “Σεβασμός στα ιερά σύμβολα!”

0

Την παρακάτω τοποθέτηση έκανε ο κ. Παναγιώτης Ιωαννίδης:

Κύριε Μαυρίδη,

Καλές οι παράτες, τα σουλάτσα και οι φωτογραφίσεις σας πρόσφατα, αλλά ενδιαφερθείτε επιτέλους και για τον Δήμο, του οποίου οι πολίτες έχουν την ατυχία να προΐστασθε και τουλάχιστον σεβαστείτε τα ιερά σύμβολα της πατρίδας μας. Σεβαστείτε τις ελληνικές σημαίες στα δημόσια κτίρια του Δήμου μας και στα μνημεία μας.

Μόλις ανέλαβα σαν Αντιδήμαρχος στις 7 Σεπτεμβρίου 2019 πρώτη δουλειά μου ήταν να βάλω σε όλους τους ιστούς του Δήμου καινούριες ελληνικές σημαίες και κάθε χρόνο να τις συντηρώ.

Τον Οκτώβριο 2021 ενημέρωσα και με φωτογραφίες, ότι η σημαία στον κεντρικό ιστό (Πεύκη) του Δήμου μας είναι κουρέλια και μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει αλλαχτεί.

Η σημαία έξω από το δημαρχείο της Λυκόβρυσης από τον Νοέμβριο δεν υπάρχει (26 Οκτωβρίου παραιτήθηκα από Αντιδήμαρχος, όπου το γραφείο μου ήταν στο δημαρχείο Λυκόβρυσης και έβλεπα με υπερηφάνεια την σημαία μας).

Περίμενα μέχρι σήμερα να δω να μπαίνουν οι σημαίες στους ιστούς, όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε από την Δημοτική Αρχή . Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε να κάνει ο ανύπαρκτος Δήμαρχος μας. Αγοράσαμε σημαίες και πήγαμε να τις βάλουμε.

Τοποθετήσαμε στην Πεύκη, αλλά στην Λυκόβρυση ήταν αδύνατον, γιατί χρειαζόταν σκάλα, καθώς το σχοινί είχε φύγει από τον ιστό.

Ελπίζουμε ότι κάποιος από τον Δήμο θα ενδιαφερθεί.

Αποδείξτε ότι υπάρχετε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας