Π. Ιωάννου “Λύνουμε προβλήματα με λιγότερα λόγια και περισσότερα έργα”

0

 

Σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος κος Π. Ιωάννου τονίζει πως “Από την αρχή της θητείας μας και της τοποθέτησης μας σε θέση Αντιδημάρχου ο στόχος μας ήταν ένας: να τηρήσουμε όσα προεκλογικά υποσχεθήκαμε στους ψηφοφόρους μας και να δουλέψουμε με μόνο κριτήριο το καλό της πόλης μας και των δημοτών μας και όχι ίδια οφέλη, πολιτικές μικροσκοπιμότητες, ίντριγκες κλπ., που τόσο ανθίζουν στα πέριξ.

Από την θέση που είμαστε και με τις αρμοδιότητες που έχουμε, ίσως τα περιθώρια και ο βαθμός ελευθερίας που έχουμε δεν είναι μεγάλα, αλλά παρ’ όλα αυτά παρεμβαίνουμε στα μικρότερα, χωρίς να ξοδεύουμε ευρώ από τα ταμεία του Δήμου μας και μόνον προσφέροντας, είτε εξ ιδίων, είτε με την συνεργασία και χορηγική προσφορά του ιδιωτικού τομέα, που δραστηριοποιείται στην πόλη μας.

Μετά από το  αίτημα δασκάλων σε πρόσφατη επίσκεψή μας με την κοινοτική σύμβουλο κα Πόπη Ξυνταράκη  στο ειδικό σχολείο κωφών, σχετικά για την παιδική χαρά και συγκεκριμένα για την κατεστραμμένη  κούνια, με ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται, πέραν του ηθικού καθήκοντος της ανάγκης της κοινωνικής συμβολής.

Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα, που αφορά στην χαρά και της διασκέδαση των μικρών παιδιών του σχολείου με ειδικές ανάγκες. Παιδική χαρά με κούνιες χωρίς κούνιες. Επικίνδυνα, σάπια δοκάρια. Αυτές οι εικόνες στην παιδική χαρά του ειδικού σχολείου κωφών μας μειώνει σαν τοπική κοινωνία.

Δεν μείναμε άπραγοι. Δεν κρυφτήκαμε πίσω από αρμοδιότητες, προϋπολογισμούς, γραφειοκρατία ή άλλες φτηνές δικαιολογίες.

Κάναμε ενέργειες και παρεμβάσεις και κτυπήσαμε πόρτες ψάχνοντας την ουσία, την ανεύρεση λύσης και το όφελος για το σχολείο και τα παιδιά.

Έτσι από σήμερα το πρωί εξασφαλίσαμε την απαραίτητη ιδιωτική χορηγία προς το σχολείο με καινούρια ξύλα, για την ανακατασκευή σε κούνιες και ανανέωση της παιδικής χαράς του σχολείου κωφών, με την βοήθεια του επιχειρηματία κ. Δημ. Πατέλη, επιχειρηματία ξυλείας, τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια για την άμεση ανταπόκρισή του.

Από τα μικρά, πρακτικά και ουσιαστικά κρινόμαστε από τους συμπολίτες μας και όχι από πολιτικές πομφόλυγες και παρασκηνιακές ενέργειες ή λόγια”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας