Παράταξη «Δήμος Μπροστά+» : Πάντα αλληλέγγυοι, στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη

0

Η αγάπη και η υποστήριξη στο συνάνθρωπο είναι πάγια θέση μας σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αλλά και τις γιορτινές μέρες, μέλημά μας είναι να σταθούμε στο πλευρό όσων περισσότερων έχουν ανάγκη με μόνο γνώμονα την αλληλεγγύη.

Το Σάββατο 8 Απριλίου, τα μέλη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», μοιράσαμε τρόφιμα σε 20 οικογένειες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά και οικονομικά ομάδες, στα γραφεία μας στο Ηλιακό χωριό. Υπεύθυνη της δράσης ήταν το μελος της Επιτροπής Κοινωνικού Παντοπωλείου, Σπυριδούλα Σίννη, η οποία δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους χορηγούς μας Super market Σκλαβενίτης, τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης μας Κώστα Μπελεχρή, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Βασιλική Μαντζαβέλα, Ελένη Μανδαμαδιώτου, Μαρήλια Νικολαΐδου, Μαρία Φαραστέλη, Κώστα Γιαννόπουλο, Κωνσταντίνο Αργίτη, Αντώνη Χαριτάκη, Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Γιάννη Καλαμπαλίκη, τα μέλη της παράταξης Κυριάκο Κατσόγιαννο και Σίμο Νικολιδάκη, καθώς και όλους τους εθελοντές για την προσφορά τους σε τρόφιμα, προκειμένου να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας.

Η προσφορά μας δεν επικεντρώνεται μόνο τις ημέρες των εορτών. Προτεραιότητά μας είναι η υποστήριξη με κάθε τρόπο, ώστε το τραπέζι των οικογενειών να μην είναι ποτέ άδειο. Με ενίσχυση των κοινωνικών δομών, υποστήριξη του εθελοντισμού, ανάπτυξη δράσεων αλληλεγγύης. Είναι ένας δύσκολος δρόμος που πρέπει να διανύσουμε. Κανένας, όμως, συνάνθρωπός μας, δεν θα πρέπει να νιώσει μόνος. Η σκέψη και η ενέργειά μας, θα είναι πάντα στην υπηρεσία των πιο αδύνατων».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας