Παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία

0

Παρεμβάσεις σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης ολοκληρώθηκαν με δαπάνες της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν συντήρηση και αντικατάσταση ηλεκτρολογικών πινάκων στο 3ο και το 4ο Δημοτικό Πεύκης, κατασκευή θέσεων  εργασίας, τοποθέτηση φωτιστικών led και συντήρηση ξύλινων ερμαριών στο 1ο Νηπιαγωγείο Λυκόβρυσης, αντικατάσταση περίφραξης, κατασκευή νέας κεντρικής θύρας στο Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων, τοποθέτηση ξύλινου φράχτη στον εξωτερικό χώρο του 2ου Νηπιαγωγείου Πεύκης, ελαιοχρωματισμός αιθουσών στο 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης, συντήρηση εξωτερικού χώρου στο 1ο Δημοτικό Πεύκης, τοποθέτηση προτζέκτορα στο 3ο Νηπιαγωγείο Πεύκης και στο 1ο και το 4ο Δημοτικό Πεύκης και αποκαταστάσεις εξωτερικών χρωματισμών από γκράφιτι. Θα πραγματοποιηθούν επίσης επιπλέον εργασίες στο 3ο και στο 4ο Δημοτικό Πεύκης και στο 2ο Δημοτικό Λυκόβρυσης.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας και ο Πρόεδρος Γεώργιος Τσόλας κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς αξιολογούν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων και προχωρούν στις απαραίτητες εργασίες αξιοποιώντας τις καλοκαιρινές διακοπές. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά για την προσπάθειά τους. Με προγραμματισμό, με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία, συνεχίζουμε να παρέχουμε άρτιες σχολικές υποδομές για τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα στον Δήμο μας, ενώ οι προσπάθειες μας για το καλύτερο δεν σταματούν ποτέ».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας