Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τη Γαρυφαλλιά Σουσουρή

0

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται η Γαρυφαλλιά Σουσουρή, η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τη Γαρυφαλλιά στην ομάδα μας, μια δραστήρια πολίτη της Πεύκης. Με την εμπειρία της από τη δραστηριότητα της στον πολιτισμό μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο φιλικό, σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό Δήμο».

Η Γαρυφαλλιά Σουσουρή σπούδασε φυσικοθεραπεία στα ΤΕΙ Αθήνας και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας σε εφαρμογές φυσικοθεραπείας και βελονισμού. Ζει στην Πεύκη από τότε που γεννήθηκε, με εξαίρεση ένα διάστημα 9 ετών κατά το οποίο μετακόμισε στη Σκόπελο, όταν παντρεύτηκε τον Βασίλη Σπύρου,  που ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις στο νησί. Τα τελευταία δυο χρόνια επέστρεψε στην Πεύκη, οπού ο γιος της, ο Ρήγας, πηγαίνει στο Δημοτικό Σχολείο. Όσο ζούσε στη Σκόπελο συμμετείχε ενεργά στα κοινά του νησιού και ειδικότερα σε πολιτιστικές τοπικές δράσεις. Σήμερα επιθυμεί να προσφέρει στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας