Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας την Ανδρομάχη Γιούλη

0

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται η Ανδρομάχη (Μάχη) Γιούλη, η οποία θα είναι υποψήφια Σύμβουλο για τη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τη Μάχη στη ομάδα μας, μια δραστήρια πολίτη της Πεύκης και μητέρα τριών παιδιών. Με την εμπειρία της από τη σημαντική της δραστηριότητα στους συλλόγους γονέων και στην Ένωση Γονέων, μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για τη νέα γενιά και τις οικογένειες της πόλης μας».

Η Μάχη Γιούλη γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην  Πεύκη. Κατάγεται από οικογένεια της παλιάς Μαγκουφάνας. Σπούδασε Βρεφονηπιαγωγός και Αισθητικός. Είναι μητέρα τρίδυμων αγοριών, του Σπύρου, του Σαράντη και του Νικόλα Τσουκλείδη. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε συλλόγους γονέων και στην Ένωση Γονέων του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, από το 2009 έως και σήμερα, από τη θέση της Γενικής Γραμματέως στο Δ.Σ.  και της Αντιπροέδρου στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 2ου ΓΕΛ Πεύκης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας