Τάσος Μαυρίδης: «Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Ανδρέα Αμηρά» 

0

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται ο Ανδρέας Αμηράς, ο οποίος θα είναι υποψήφιoς για το Τοπικό Συμβούλιο Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην ομάδα μας, έναν νέο άνθρωπο και ενεργό πολίτη της Πεύκης. Με την εμπειρία του από τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τη διάθεση του για προσφορά  μπορεί να συμβάλλει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για το συλλογικό συμφέρον. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί με όραμα, υπευθυνότητα και δημοτικές πολιτικές για έναν ακόμη πιο σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό Δήμο».

O Ανδρέας Αμηράς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991 και κατοικεί στην Πεύκη σε όλη τη ζωή του. Είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα έχοντας εργαστεί σε πολιτικές και αθλητικές ιστοσελίδες. Μεταξύ άλλων έχει σπουδές Γαλλικής Φιλολογίας. Σε αυτές τις εκλογές αποφάσισε να είναι υποψήφιος με τον Τάσο Μαυρίδη, με σκοπό να βάλει το δικό του λιθαράκι στο επιτυχημένο έργο της προηγούμενης θητείας, για την οικοδόμηση ενός Δήμου, που θα είναι πρότυπο και θα αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας