Την Κική Νικολαροπούλου υποδέχθηκε στην Πόλη της Ζωής μας ο Δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

0

Την δημοτική σύμβουλο Κική Νικολαροπούλου συνάντησε σήμερα στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Η κυρία Νικολαροπούλου προσχώρησε στη δημοτική παράταξη “ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ” και πρόκειται να είναι υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιό της.

Ο κ. Μαυρίδης μετά τη συνάντηση δήλωσε:  “Καλωσορίζουμε στη δημοτική μας παράταξη την «ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΜΑΣ» την ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλο κα. Κική Νικολαροπούλου. Είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία της στη τοπική αυτοδιοίκηση, στα κοινά του Δήμου μας γενικότερα και με το ήθος που τη διακρίνει θα προσφέρει με τις δυνάμεις της στην προσπάθεια που κάνουμε ως Δημοτική Αρχή και ως δημοτική παράταξη για το συλλογικό συμφέρον, με όραμα, με υπευθυνότητα και με χρήστη οικονομική διαχείριση πάντα κοντά στο πολίτη.

Στην καθημερινή μάχη που δίνουμε η εμπειρία της κυρίας Νικολαροπούλου, είμαι σίγουρος, ότι θα αποδειχθεί πολύτιμη, όπως και στο νέο σκηνικό που δημιουργείται στην τοπική αυτοδιοίκηση με την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου. Προσπαθούμε κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι, δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών”.

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας