Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πεύκη

0

 Τ. Μαυρίδης «Εύχομαι να περάσουμε όλοι όμορφα αυτές τις ημέρες και να μπούμε ανανεωμένοι στο Νέο Έτος»

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα και με πλήθος κόσμου ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης γιόρτασε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικού Δέντρου την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τον Δήμο μας.

Συνεχίζουμε την Τετάρτη με το Χριστουγεννιάτικο Καράβι στη Λυκόβρυση, ενώ αυτές τις ημέρες τα δύο Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και οι σύλλογοι της πόλης διοργανώνουν μια σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις. Εύχομαι να περάσουμε όλοι όμορφα αυτές τις ημέρες και να μπούμε ανανεωμένοι στο Νέο Έτος».

Το μουσικό πρόγραμμα περιλάμβανε Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από τη Μπάντα του ΠΕΑΠ, την Brillante Classic Orchestra,  τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης και τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του τμήματος Musical Theater σε γνωστές μοντέρνες μελωδίες Latin και Swing.

Η διδασκαλία της χορωδίας ήταν της Ντέπης Σακελλαρίου, η ενορχήστρωση, η διεύθυνση της ορχήστρας, της χορωδίας και της μπάντας ήταν της Κατερίνας Βαφειάδου, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Τζέφη Ζαχαροπούλου.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 7μμ το ΠΕΑΠ γιορτάζει στην Πλατεία Λυκόβρυσης το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού. Συμμετέχει η Μπάντα του ΠΕ.Α.Π. υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Βαφειάδου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας