Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού σχολείου Πεύκης

0

Παράδοση έχει δημιουργήσει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές κι αυτό φάνηκε και φέτος όπου μαθητές, δάσκαλοι και γονείς έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Πέρα όμως από τα κεράσματα που ήταν πολύ προσεγμένα  μεγάλη επιτυχία σημείωσε και το Μπαζαάρ όπου οι μικροί πωλητές απέδειξαν ότι ξέρουν να πείθουν και τους   πιο δύσκολους …πελάτες. Όπου χρειάστηκε είχαμε και τιμές ξεπουλήματος. Τα έσοδα θα καλύψουν βεβαίως κυρίως ανάγκες του σχολείου.

Οι μαθητές της Ε΄ τάξης είχαν πάντως την τιμητική τους αφού παρουσίασαν στο κοινό την έκδοση της εφημεριδούλα τους με τίτλο «Λουλούδια για Μολύβια» που ήταν αφιερωμένη στο περιβάλλον και στην καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού στην Ανατολική Αττική.  Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μετά την επίσκεψή του στο Μπαζαάρ συνεχάρη τα παιδιά, τους δασκάλους και τους γονείς για την όμορφη γιορτή και η δασκάλα του σχολείου Μαίρη Καραγκιούλη του προσέφερε ένα αντίτυπο της εφημεριδούλας. Ο κ. Θεοδωρακόπουλος συνεχάρη τα παιδιά για την όμορφη προσπάθεια τους και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας