Σε μια βραδιά κατάνυξης με ύμνους και μελωδίες του Πάσχα ο Δήμαρχος Τ. Μαυρίδης”

0

Σε μια βραδιά κατάνυξης, με ύμνους και μελωδίες του Πάσχα από μικτές χορωδίες,  που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης βρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, του Ο.Π.ΑΝ.  Δήμου Νέας Ιωνίας και του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης. Ήταν άλλη μια επιτυχημένη συνεργασία του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) με το Π.Ε.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, η οποία εντάσσεται στο πρόγραμμα Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Έν Άστει» που διοργανώνει ο Σ.Β.Α.Π., σε συνεργασία με τους Δήμους-Μέλη του.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Φιλοξενήσαμε στο Δημοτικό μας Θέατρο μια βραδιά κατάνυξης με ύμνους και μελωδίες του Πάσχα! Οι μικτές χορωδίες που συμμετείχαν ήταν εξαιρετικές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη μαέστρο της Δημοτικής μας Χορωδίας κα Ελευθερία Βούλγαρη και στον διευθυντή της Χορωδίας της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης κ. Βελισσάριο Γκεζερλή και σε όλους τους συντελεστές! Εύχομαι  σε όλους καλό Πάσχα με Υγεία!»

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας