Σε συνάντηση στην ΠΕΔΑ για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή συμμετείχε ο Δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

0

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής σχετικά με την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ Τάσος Μαυρίδης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γαλατσίου και Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Μαρκόπουλος, η Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Αναστασία Γκίκα,  από τις ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ο Διευθύνων Σύμβουλος Αθανάσιος Γιάνναρης, ο Γενικός Διευθυντής Έργων Θεόδωρος Κυριαζόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας Μιχάλης Πουλάκης, Δήμαρχοι της Αττικής και Διευθυντές Τεχνικών Υπηρεσιών των Δήμων.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Πραγματοποιήσαμε μια ευρεία συνάντηση στα γραφεία της ΠΕΔΑ, σε συνέχεια προηγούμενων, ώστε οι εκπρόσωποι των Δήμων να ενημερώσουμε το Υπουργείο Παιδείας και τους εκπροσώπους της ΚτΥπ ΑΕ, που έχει διαδεχθεί τον ΟΣΚ, για όσα κρίνουμε απαραίτητα για την εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής.

Είναι πολύ θετικό ότι η Κυβέρνηση, πραγματοποιεί διάλογο μαζί μας, σε αντίθεση με την προηγούμενη Κυβέρνηση που μας αγνοούσε. Θα συνεχίσουμε τη συνεργασία με όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και με την ΚτΥπ προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό για τις οικογένειες και τα παιδιά της πόλης μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας