Στη Διαβούλευση του Δήμου Αμαρουσίου για την Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα συμμετείχε ο Δήμαρχος

0

Στην 1η διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο Δήμο Αμαρουσίου (ΣΒΑΚ) συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

O κ. Μαυρίδης αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θόδωρου Αμπατζόγλου και βρέθηκε στο Δημαρχείο της γειτονικής πόλης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρη Κοκορόσκο. Αφού παρακολούθησε τον χαιρετισμό του κ. Αμπατζόγλου και τους εισηγητές της μελέτης έκανε παρέμβαση στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε κυκλοφοριακά ζητήματα, στην επέκταση της Γραμμής 4 του Μετρό, στην επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, στη Δημοτική Συγκοινωνία και στο προβληματικό νομοθετικό πλαίσιο που τη διέπει, στους ποδηλατοδρόμους, στην επέκταση του προγράμματος «Εξοικονομώ» και του φωτισμού με λάμπες LED,  στα περιαστικά δάση, στις δεντροφυτεύσεις κ.α.

Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Ανταποκριθήκαμε σήμερα στο κάλεσμα του Δήμου Αμαρουσίου, καθώς τα ζητήματα που συζητήθηκαν εδώ δεν σταματούν στα σύνορα των Δήμων. Αντίθετα τα προβλήματα που παρατηρούνται σε μια πόλη, επηρεάζουν και τις γειτονικές πόλεις, συνεπώς οι λύσεις πρέπει να δοθούν σε συνεργασία από τους όμορους Δήμους. Για αυτόν τον λόγο, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κοκορόσκο συμμετείχαμε σε αυτή τη διαβούλευση και είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με τον κ. Αμπατζόγλου, ενώ οι υπηρεσίες μας σε επικοινωνία με τις αντίστοιχες του Δήμου Αμαρουσίου».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας