Στην εκδήλωση του Κέντρου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης με θέμα τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές ο Δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

0

Στην ομιλία με θέμα: «Σπάμε τη σιωπή…μιλάμε για τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές» που διοργάνωσε το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού και η Ένωση Γονέων Πεύκης-Λυκόβρυσης την Τετάρτη 26/2 βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», με ομιλήτριες τη Συντονίστρια του Κέντρου για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας και της 24ωρης Γραμμής Παρέμβασης-1018  Όλγα Θεοδωρικάκου, και τη Δρ. Ψυχολογίας και Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Οικονομίας Β’/θμιας Εκπαίδευσης Δήμητρα Μακρή.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης που υπάγεται στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου μας, έχει πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια μια σειρά από δράσεις απευθυνόμενες σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές σε συνεργασία με τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης μας. Αυτή ήταν άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες προς στην Κοινωνική μας Υπηρεσία, στους ανθρώπους του Κέντρου, στην Ένωση Γονέων και στις εξαιρετικές ομιλήτριες για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση αυτής της ομιλίας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας