Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Κατοίκων Ηλιακού Χωριού ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης

0

 

Στην εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή πίτας του Συλλόγου Κατοίκων Ηλιακού Χωριού παραβρέθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2024.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων Γιάννης Σταυρόπουλος ευχαρίστησε τόσο τον δήμαρχο όσο και τα μέλη της νέας δημοτικής Αρχής για την παρουσία τους στην εκδήλωση και υπενθύμισε τα χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούν τον οικισμό, ζητώντας να εργαστούν σκληρά για να δοθούν λύσεις.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης τόνισε πως η διοίκηση, οι υπηρεσίες και το προσωπικό του Δήμου θα βρίσκονται συνεχώς σε στενή συνεργασία με τον Σύλλογο Κατοίκων με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Κυκλικής Οικονομίας, Μαρίνα Μαγκουρίλου, Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτης Μπόλλας, Καθημερινότητας και Συντήρησης δημοτικών υποδομών, Ιωάννης Καλαμπαλίκης, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Πολεοδομίας Γιάννης Μέγας, καθώς και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ηλιακού Χωριού Γιώργος Στιβαχτής.

Ακολούθησε καφές και συζήτηση με τους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού, όπου σε θερμό και φιλικό κλίμα συζητήθηκαν ζητήματα της καθημερινότητας στον οικισμό.

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριους Ψυχάλης τόνισε:

«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με αφορμή την κοπή της παραδοσιακής πίτας του Συλλόγου Κατοίκων Ηλιακού Χωριού. Θα ήθελα να συγχαρώ τον πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Σταυρόπουλο για τις άοκνες προσπάθειές του εδώ και χρόνια. Βρισκόμαστε δίπλα στους κατοίκους για να αντιμετωπίζουμε τις καθημερινές ανάγκες! Δεσμεύομαι ότι θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου, όπως και την κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών!»

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας