Στηρίζει την Αιμοδοσία που θα γίνει στο ΟΑΚΑ 21-22/4 ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης

0

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιεί το Ο.Α.Κ.Α – “Σπύρος Λούης” για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συντονιστή Γενικού Διευθυντή του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνου Χαλιορή.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Απριλίου από τις 09:00 έως 14:00 στο Κεντρικό Στάδιο (Γήπεδο Ποδοσφαίρου), Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη. Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν, παρακαλούνται να καλέσουν στο 210-6834522 και 210-6834865 (07:30-15:00) για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών. Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Η αιμοδοσία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό « Tο Χαμόγελο του Παιδιού». Πέραν του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης την οργάνωση στηρίζουν επίσης  οι Δήμοι Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Πεντέλης, Φιλοθέης – Ψυχικού, και Χαλανδρίου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση να στηρίξουμε την εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη και την Τετάρτη του Πάσχα, καθώς η αυξημένη ανάγκη για αίμα, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό. Εμείς ως Δήμος πραγματοποιήσαμε στις 16 Μαρτίου την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας με πολύ μεγάλη συμμετοχή. Καλώ όσους συμπολίτες δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν εκείνη την ημέρα να προσέλθουν στην αιμοδοσία του ΟΑΚΑ- Σπύρος Λούης, την οποία στηρίζουμε όλοι οι Δήμοι της περιοχής».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας