Στις λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος στην Πεύκη ο Δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

0

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος στην Πεύκη συμμετείχε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Στον μεθέορτιο εσπερινό που τελέστηκε την Κυριακή 28/7 προεξήρχε ο ιεροκήρυκας αρχιμανδρίτης Νικάνωρας Καραγιάννης πλαισιωμένος από πλειάδα ιερέων της Μητροπόλεως. Ακολούθησε λιτάνευση στους γύρω δρόμους της Πεύκης, όπου συμμετείχε πλήθος πιστών ακολουθώντας την εικόνα του Αγίου. Ο π. Νικάνωρ στο κήρυγμά του απηύθυνε ευχαριστίες στον Δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους, την φιλαρμονική ορχήστρα του Πυροσβεστικού Σώματος και τους ιερείς που συμμετείχαν στην λιτάνευση.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τιμήσαμε και εφέτος με τη δέουσα λαμπρότητα τη μνήμη του Αγίου Παντελεήμονος. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες πλήθος πιστών συμμετείχαν στον εσπερινό και στη λιτάνευση. Θέλω να ευχαριστήσω την Τροχαία και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας για την απρόσκοπτη τέλεση της λιτάνευσης. Εύχομαι χρόνια πολλά και κάθε ευτυχία στους εορτάζοντες και στους ενορίτες».

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από την ιστοσελίδα orthodoxia.info