Στο Ρέμα της Πύρνας βρέθηκε ο Δήμαρχος την Πρωτομαγιά

0

Στο Ρέμα της Πύρνας βρέθηκε o Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης την ημέρα της Πρωτομαγιάς. Ο Δήμαρχος γιόρτασε μαζί με  συνδημότες στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το ΠΕ.Α.Π. του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης και η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης. Οι συμμετέχοντες υποδέχθηκαν τον Μάιο με πολύ χορό και τραγούδι ενώ πολλοί είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους στεφάνι.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με πολύ χορό, τραγούδι διασκέδαση όλοι μαζί, μια παρέα υποδεχθήκαμε τη Πρωτομαγιά σε μια όμορφη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το ΠΕ.Α.Π.  και η Κίνηση Πολιτών Λυκόβρυσης στον υπέροχο μοναδικού φυσικού κάλλους χώρο της Πύρνας. Με αυτή την ευκαιρία θέλω να πω, ότι μέσα σε αυτή τη θητεία, το 2016, οριοθετήσαμε το ρέμα με την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και έτσι τα επόμενα χρόνια μπορούμε να προχωρήσουμε σε ήπιες παρεμβάσεις και στη δημιουργία πεζοπορικών και ποδηλατικών διαδρομών, υπαίθριου γυμναστηρίου και συνθηκών φιλοξενίας, που θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο την περιοχή.

Ευχαριστώ τους διοργανωτές τους, τους εθελοντές, το προσωπικό του Δήμου και του ΠΕ.Α.Π που εργάστηκαν για να είναι όλα άψογα και όλους όσοι βοήθησαν την επιτυχία της εκδήλωσης. Καλό μήνα με υγεία!»

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας