Συλλόγος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

0

Την Κυριακή 29/9/2019 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λυκόβρυσης– Πεύκης, πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, με θέματα:

1.Διoικητικός και οικονομικός απολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

2.Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας εξελεγκτικής επιτροπής, βάσει του καταστατικού του Συλλόγου.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τα πεπραγμένα του προηγούμενου Δ.Σ. και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του οποίου η θητεία λήγει τον Σεπτέμβριο του 2021 συγκροτήθηκε  σε σώμα ως εξής:

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΛΑΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓKAΡΑΒΕΛΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΜΟΥΤΣΑΤΟΥ ΦΙΛΙΩ

ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΦΟΡΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ:  ΑΝΔΡΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

 

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται:

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΓΤΖΙΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΨΥΚΟΥ ΣΟΝΙΑ

Στέλνουμε θερμές ευχαριστίες στα μέλη που παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση και μας τίμησαν με την ψήφο τους  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

 

 

 

 

 

και της νέας εξελεγκτικής  επιτροπής του Συλλόγου αλλά και σε όσα μέλη  δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας όμως στηρίζουν το έργο του Συλλόγου.

Ετοιμάζουμε ένα γεμάτο πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και φυσικά τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό χορό μας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι  όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με το Δ.Σ και να αποστέλλουν τις ιδέες και  προτάσεις τους στο:

  • mail:  [email protected]
  • και στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:www.facebook.com/pages/Σύλλογος-Γυναικών-Λυκόβρυσης-Πεύκης/528613627223862.

 

Τέλος, μπορείτε να έρχεστε σε επαφή με μέλη του Συλλόγου στο  Γραφείο που Συλλόγου στη διεύθυνση: Ηλίου 1, Πλατεία Γκαίτε, Ηλιακό χωριό, Πεύκη Τ.Κ. 151 21

 

Με τιμή,

Το Διοικητικό Συμβούλιο.