Συλλυπητήρια Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Λυκόβρυσης Πεύκης ” Στον καιρό της πανδημίας οι οριστικοί αποχωρισμοί γίνονται πιο επώδυνοι”

0

Με άφατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συντρόφου μας Αποστόλη Τσατσαρώνη, μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή του με μεγάλη κοινωνική προσφορά που είχε δυο πτυχές:

  • Άοκνος πρωτεργάτης εθελοντικά του αθλητισμού, τον υπηρέτησε για πάνω από 35 χρόνια από τις θέσεις είτε του Προέδρου, είτε του Γενικού Γραμματέα, είτε του μέλους Δ.Σ. του  Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, ενώ υπήρξε και Γραμματέας ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας. Από τους ιδρυτές του τμήματος στίβου του Συλλόγου, του οποίου υπήρξε αρχηγός και έφορος όλα αυτά τα χρόνια, συνέβαλε αποφασιστικά στην εξέλιξή του. Δημιουργώντας ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον στο Γ.Σ.Κ., συνεργαζόμενος με τον σημερινό Πρόεδρο κο Ιωάννη Σιώμο, ευτύχησε να χαρεί την κατάληψη της πρώτης θέσης στο άθλημα αυτό στην Ελλάδα δυο φορές, το 2016 και το 2019.
  • Συνδικαλιστής στην Ε.Α.Β., στην οποία εργάστηκε ως εκπαιδευτής και από την οποία συνταξιοδοτήθηκε.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά ολοκληρώθηκε με τις υποψηφιότητές του ως δημοτικού συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του Δήμαρχου Δ. Φωκιανού  το 2010 και της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ το 2015.

Θα τον θυμόμαστε πάντα παρόντα στη ζωή της Οργάνωσης μέχρι την σοβαρή επιδείνωση των προβλημάτων υγείας του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Καλό κατευόδιο σύντροφε κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει…

 

Πεύκη, 31/3/2021

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Λυκόβρυσης Πεύκης

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας