Συμμαχία Πολιτών «Παράξενα και παράνομα παιγνίδια του Δήμου με τη χωματερή της Αγίας Ειρήνης»

0

Σε ανακοίνωσή της η Παράταξη  Συμμαχία πολιτών αναφέρει πως “Θα θυμόσαστε ότι το Πάσχα ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Μαυρίδης έκανε ένα … μικρό δώρο στους κατοίκους. Δημιούργησε μια νέα χωματερή σε μια όμορφη γειτονιά της Λυκόβρυσης, κοντά στη Μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.  Είχε ζηλέψει τη …δόξα του προκατόχου του στο ημιτελές κλειστό. Οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν και η ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ,  μέσα στις γιορτές όχι μόνο βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους, αλλά ξεκίνησε έναν αγώνα να διώξει ο δήμος όλα τα απορρίμματα, που μετρούσαν σε δεκάδες φορτηγά, και να κλείσει την χωματερή. Μάλιστα η ομάδα δράσης της παράταξης μαζί με το νομικό μας τμήμα ετοιμάστηκε και για προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος σε δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει ότι «αν μετά από πέντε ημέρες δεν καθάριζαν από τα απορρίμματα την περιοχή θα πήγαινε στον εισαγγελέα με απρόβλεπτες συνέπειες για τη διοίκηση του δήμου». Η αλήθεια είναι ότι σε μια εβδομάδα η περιοχή είχε καθαρίσει και φαινόταν να ηρεμούν τα πράγματα.

Έλα όμως που η διοίκηση αυτή δεν τα έχει καλά με την επίλυση των προβλημάτων της πόλης και με την προστασία της υγείας των πολιτών. Στα τέλη λοιπόν της περασμένης εβδομάδας άρχισε ο δήμαρχος, δειλά-δειλά είναι η αλήθεια, να ξαναρίχνει απορρίμματα. Ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης μαζί με το δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ξανθόπουλο και στελέχη της ομάδας δράσης βρέθηκαν στον τόπο του … εγκλήματος όχι μια αλλά τρεις φορές και βεβαίως είχαν επικοινωνία και με τους δικαιολογημένα ανήσυχους κατοίκους της περιοχής. Η απόφαση που λάβαμε είναι απολύτως ξεκάθαρη.

 «Δεν θα επιτρέψουμε στο δήμαρχο και στη διοίκηση του δήμου, γιατί οι ευθύνες πλέον διαχέονται, να παίζουν με την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Τους καλούμε να ακολουθήσουν άμεσα το δρόμο της νομιμότητας. Εντός της ημέρας αναμένουμε την παρέμβαση του Αστυνομικού Τμήματος  προτού τα πράγματα ξαναγίνουν σοβαρά» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Μα καλά η διοίκηση του δήμου πιστεύει στα αλήθεια ότι μπορεί να λειτουργεί ανεξέλεγκτη;”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας