Συνάντηση του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Π. Ιωάννου με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Στουρνάρα

0

Μια σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου στο γραφείο του Διοικητού της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Παρά το βαρύ πρόγραμμα του κ. Διοικητού, ο οποίος είναι γνωριμία δεκαετιών, στο διάστημα των οποίων όλη η χώρα ακολούθησε τις συστάσεις και την πολιτική του, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε η ευκαιρία, να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για διάφορα τρέχοντα θέματα επικαιρότητας, με έμφαση σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επικεντρώνοντας την συζήτηση στον Δήμο μας και την ορθή πολιτική σε τοπικό επίπεδο για την αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών μας, τέθηκε το ερώτημα στον κ. Διοικητή για την συνιστώμενη δράση, όπως την άσκηση κοινωνικής πολιτικής και προσφοράς υπηρεσιών προς τους Δημότες, στην εκτέλεση μεγάλων έργων, στην οικονομική εξυγίανση και πως αυτά εξισορροπούνται στην ιδανική «συνταγή» διοίκησης.

Ο κ. Διοικητής, με την τεράστια εμπειρία του, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συνόψισε τις συμβουλές του, τις οποίες μοιράστηκε με ευγένεια και προθυμία, σε μια λέξη – κλειδί: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Οι αποφάσεις για την επίτευξη όλων των στόχων μιας σύγχρονης τοπικής αυτοδιοίκησης δεν πρέπει να σταματάνε στο μάζεμα των σκουπιδιών και τη συντήρηση του χθες, αλλά να οδηγούν σε πολιτικές ανάπτυξης, μέσα από την οποία θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, χρηματοοικονομικές και κοινωνικές για την βιώσιμη και δημιουργική ανάπτυξη.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι τέτοιες ιδέες θα βρουν απήχηση και στον δικό μας Δήμο προς όφελος των συμπολιτών μας, υιοθετώντας πολιτικές σύγχρονου μάνατζμεντ και απομακρυνόμενοι από την απλή – και ανεπιτυχή – διαχειριστική προσέγγιση του χθες.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας