Συνάντηση του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσου Μαυρίδη με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ Βλάσση Σιώμο

0

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικό Γραμματέα της Π.Ε.Δ. Αττικής Τάσο Μαυρίδη και τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσση Σιώμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι δύο αυτοδιοικητικοί  συζήτησαν για θέματα Πολιτικής Προστασίας και θέματα που αφορούν το Περιβάλλον της Αττικής και το  Πεντελικό όρος.

Ο  Τάσος Μαυρίδης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον προγραμματισμό και τις δράσεις της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ καθώς και του ΣΠΑΠ και δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις της πρωτοβουλίες της Επιτροπής και του ΣΠΑΠ.

Μετά  την συνάντηση  ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε: «Ευχαριστώ τον αγαπητό φίλο Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη για την θερμότατη φιλοξενία καθώς και για την πρόθεση στήριξης της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ και του ΣΠΑΠ.

Οι προτάσεις και οι κατευθύνσεις του από την αυτοδιοικητική  εμπειρία του, αλλά και την ιδιότητα του ως Γενικού Γραμματέα της Π.Ε.Δ. Αττικής είναι πολύτιμες και θα φανούν χρησιμότατες στην λειτουργία της Επιτροπής και του ΣΠΑΠ».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας