Συνέντευξη Τύπου Μ. Ψυχάλη «Προσπαθούν να βλάψουν το κύρος της θεσμικής μας αντιπολίτευσης. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σπιλώσει για ότι δουλεύουμε νυχθημερόν»

0

Για απόπειρα σπίλωσης, στοχοποίηση της αντιπολίτευσης και λασπολογία έκανε λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης κος Μ. Ψυχάλης κατά την συνέντευξη που παραχώρησε στους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου, το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουνίου. Μάλιστα όπως ανέφερε παρότι είχε ζητήσει να γίνει η συνέντευξη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τελικά δεν τους δόθηκε και η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου.

Ο κος Μ. Ψυχάλης επικεντρώθηκε στην ανακοίνωση του Συνδυασμού της Διοίκησης που άφηνε αιχμές για την μετάθεση του κου Ψυχάλη, στην Γενική Γραμματεία Ιθαγένειας. Παραθέτοντας όλα τα πτυχία, τα διαπιστευτήριά του, τις συστατικές επιστολές εργοδοτών του, τεκμηρίωσε πως ως δημόσιος υπάλληλος διαθέτει όλα τα προσόντα για την ανάληψη σχετικής θέσης, η οποία ξεκαθάρισε πως έγινε με απόλυτη διαφάνεια, σύμφωνα με τον νόμο και τόνισε πως η μετάθεση αυτή δεν θα ακολουθηθεί και από μισθολογική αύξηση. Φανερά θιγμένος σε προσωπικό επίπεδο ο κος Μ. Ψυχάλης τόνισε πως «Δεν είναι η πρώτη φορά που στοχοποιούμαι, αυτήν τη φορά όμως υπερέβησαν τα εσκαμμένα, επιτέθηκαν στο ήθος μου, προσέβαλαν το δικαίωμα στην εργασία και στο συνεταιρίζεσθαι, στη συμμετοχή μου στα πολιτικά πράγματα. Επιχείρησαν να βλάψουν την προσωπική και επαγγελματική μου αξιοπιστία». Διευκρίνισε πως η μετάθεσή του έγινε για καθαρά υπηρεσιακές ανάγκες και σημείωσε πως «υπάρχουν δύο διαφορετικοί κόσμοι, αυτοί που κυβερνούν με τις κομματικές ταυτότητες και αυτοί που εμπιστεύονται την μεταρρύθμιση στη δημόσια Διοίκηση. Αυτοί οι  κόσμοι δεν θα συναντηθούν ποτέ».

Συνεχίζοντας προέβη σε μια δέσμευση πως εφόσον εκλεγεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα διαθέσει τον υπερβάλλοντα μισθό του ως υποτροφία στους δημότες, φοιτητές και φοιτήτριες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν σε πόλεις της επαρχίας με προτεραιότητα σε δημότες ΑΜΕΑ και τόνισε πως «για εμάς η πολιτική δεν είναι επάγγελμα». Υπογραμμίζοντας πως ο λόγος της «επίθεσης» είναι πως η δημοτική ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης συνεχώς αναδεικνύει ζητήματα και πως η Διοίκηση δεν έχει πια κανέναν άλλο μέσο για να ανταπεξέλθει παρά μόνο την λάσπη και κλείνοντας τόνισε πως «Ἡ λάσπη του Τ. Μαυρίδη θα επιστρέψει από εκεί που ήρθε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να σπιλώσει για ότι δουλεύουμε νυχθημερόν. Δεχόμαστε χυδαίες επιθέσεις αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας