Συνεργασία Αυτοδιοίκησης- Ιδιωτικού Τομέα

0

Στη διεύρυνση της άριστης συνεργασίας του δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΠΕΥΚΗΣ προχώρησε σήμερα ο  αρμόδιος για την επιχειρηματικότητα αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 29/04/2020 στο γραφείο του αντιδημάρχου με την κα. Ράνια Παπαδοπούλου, ιδιοκτήτρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ οριστικοποιήθηκε η νέα συνεργασία. Πιο συγκεκριμένα, η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΠΕΥΚΗΣ με στόχο να υπερασπιστεί το δικαίωμα κάθε παιδιού στην εκπαίδευση, θα προσφέρει δωρεάν προς τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Λυκόβρυσης και της Πεύκης διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών.

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά στα οποία δόθηκαν tablets  από τον δήμο νωρίτερα αυτό το μήνα αλλά και με άλλα παιδάκια που θα υποδείξουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των 6 δημοτικών σχολείων του Δημου μας ( σύνολο μέχρι 30 μαθητές)  θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αγγλικής Γλώσσας στο οποίο θα διδαχθούν τη βασική θεωρία του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται στο σχολείο τους. Με σύνθημα «Όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί» ο δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης και η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΠΕΥΚΗΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτές τις τόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνει η ελληνική κοινωνία αλλά και ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα.

Παράλληλα, προσφέρθηκαν 2 υποτροφίες για μαθητές/τριες, η οποίες θα αξιοποιηθούν τον Σεπτέμβριο στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς. Για άλλη μια φορά είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η συνεργασία Αυτοδιοίκησης- Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων- Ιδιωτικού Τομέα είναι πολύτιμη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας