“Τάσος Μαυρίδης: Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα για να ομορφαίνουμε την πόλη μας”

0

 

Με το σύνθημα Ομορφαίνουμε την Πόλη μας, ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης συμμετείχε και εφέτος στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση του Let’s Do It Greece. Ο Δήμος συμμετείχε με δύο δράσεις καθαρισμού, καλλωπισμού και εικαστικών παρεμβάσεων στις δύο τοπικές κοινότητες, και πιο συγκεκριμένα στο Άλσος Βαρβαρέσου στην Πεύκη και στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λυκόβρυση.

Οι φορείς και οι σύλλογοι που έδωσαν δυναμικό παλμό στις δράσεις με την παρουσία τους ήταν: το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης, το Οικοτροφείο της ΕΠΑΨΥ, ο Σύλλογος  Γυναικών Λυκόβρυσης- Πεύκης και η εταιρεία Apical Service. Επίσης συμμετείχαν δημιουργικά οι εικαστικοί Ιουλία Μεσσήνη, Νικόλαος Παπαδημητρίου και Αναστασία Στίνη.

Τη μελέτη, εκτέλεση, συντονισμό και επίβλεψη του όλου εγχειρήματος ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Νίκολαος Γκαραβέλλας, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού και το Κέντρο Κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή των πολιτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μικροί και μεγάλοι ζωγράφισαν τοίχους και επιφάνειες, έβαψαν παγκάκια, καθάρισαν και φύτευσαν λουλούδια,  δίνοντας πραγματική υπόσταση στο σύνθημα της δράσης μας ‘Ομορφαίνουμε την πόλη μας’! Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπει κανείς ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, να ασχολούνται τόσο ενεργά με τον εθελοντισμό, την πόλη μας και το περιβάλλον. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φορείς που έδωσαν δυναμικό παρών στις δράσεις μας, καθώς και στους εικαστικούς καλλιτέχνες. Θα συνεχίσουμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα για να ομορφαίνουμε την πόλη μας».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας