Τάσος Μαυρίδης: Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας τον Σπύρο Κασφίκη

0

Στη δημοτική μας παράταξη εντάσσεται ο Σπύρος Κασφίκης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος Πεύκης στις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καλωσορίζουμε τον Σπύρο στην ομάδα μας, έναν δραστήριο πολίτη της Πεύκης. Με την εμπειρία του και κυρίως τη διάθεσή του για προσφορά μπορεί να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί για την οικοδόμηση ενός ακόμη πιο αποτελεσματικού, καθαρού, ασφαλούς και με άρτιες αθλητικές υποδομές Δήμου».

Ο Σπύρος Κασφίκης γεννήθηκε το 1968 στην Πεύκη, όπου ζει έκτοτε. Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό Πεύκης και αργότερα στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Πεύκης. Εργάζεται 26 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στο χώρο των πωλήσεων και συντήρησης Αμερικάνικων μοτοσυκλετών (Harley Davidson & Indian Motorcycles). Παντρεύτηκε με την Εύη Κλώτσα πριν 15 χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Αμαλία Αναστασία Κασφίκη, η οποία φοίτησε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης και τώρα πηγαίνει στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκης, ενώ παίζει μπάσκετ στον Α.Ο Πεύκης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας